Eksperter i Team

Jeg har jo hatt Eksperter i Team dette semesteret og har hatt mye om folkehelsearbeid. Igår hadde alle gruppene i landsbyen min presentasjon av prosjektene sine og jeg tenkte jeg skulle vise dere ett av resultatene (mitt eget resultat er en kjempelag rapport og ikke så veldig spennende). Det passer nemlig veldig bra inn for alle oss matnerder…

Oppgaven deres handlet om hvordan man kan bruke kortreist, lokal og næringsrik mat for å bedre kostholdet og dermed folkehelsa. De laget en brosjyre som jeg har bilder av under. Den er kjempefin og jeg gleder meg til å teste ut noen av oppskriftene! (men det er ikke alle jeg vet hvordan ser ut, så det blir spennende)

Tenker du på hvilke grønnsaker du bruker og på næringsverdien i dem? Kanskje du skulle prøvd noen av disse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *