Syrin

Dagene går unna og selv om jeg hadde sett for meg at det kom til å bli et stille liv med mye kontorarbeid, er det fremdeles bare middels stille (selv om jeg hadde rett når det kom til arbeidet). I forrige uke spiste jeg dagens treretter på Emilies for 280kr (anbefales! Men man må starte måltidet mellom 16 og 18), fikk middag og tursekktips hos Camilla på torsdag og hadde EiT-gruppa mi på middag på fredag. Jeg lagde kjøttkaker med hvitløk, timian og fylt med ost, hadde fersk tagliatelle og hjemmelaget tomatsaus. Og så stekte vi asparges rullet i bacon til. Deilig!

Denne uka ser ikke dårligere ut 🙂 Idag har Velferdstinget sommerfest og det blir tapas og kos. Imorgen er det fest med biologifolket (jeg har ikke sett dem på evigheter, isolert som jeg er her nede i sentrum), torsdag tror jeg jeg må bli hjemme, men jeg har et skypemøte om roverleir 2012 som blir spennende og så blir det avskjedsgrilling på Theisendammen med museumsfolka på fredag. Og i tillegg så har jeg i hvert fall fire middagsavtaler som ikke har fått dato ennå 🙂

Det er deilig å være der klesskapet mitt er, nå som det er varmt og (ganske) tørt i været. Jeg går med fine sko hver dag og nyter å ha bare bein. Igår plukket jeg med meg litt syriner på vei hjem (blomsterplukkeren min har forlatt Trondheim for sommeren).

Syriner er både pene og lukter godt. Og siden jeg skal være alene i flere måneder nå, så har jeg bestemt meg for at jeg får ha det litt romantisk og koselig alene.

Blomster og stearinlys gjorde susen (for kosen).

Nå er det to dager til jeg har siste og eksamen og da er det “bare” labarbeid til masteren igjen før det er sommerferie. Så får vi se hvor mange penger jeg rekker å tjene før jeg skal til Frankrike 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *