Øyafestivalen

…eller Øya som det også heter. Nå skal jeg være på festival midt i Oslo i fire dager. Jeg skal sove hos venner og er dermed offisielt nomade i fire netter. Det er ikke så mye jeg har bestemt meg for å se ennå, men programmet for i dag er klart. Jeg er klar for å vite hva som skjer i indieverden og for å få deilige nye musikkimpulser. Jeg håper de varer langt utover høsten og at jeg for en gangs skyld kan gi andre ny musikk. Det blir spennende. Dessuten skal jeg henge med mange spennende mennesker som jeg ikke kjenner. Men den som intet våger, intet vinner.

Bah, masse bilder igjen å gå gjennom fra ferien, plutselig starter livet igjen på søndag. Og selv om jeg da offisielt er tilbake i Trondheim blir det ikke mange dagene i Trodheim før i oktober. Jeg er ikke helt klar for at sommervarmen skal forlate oss og mørket skal komme snikende. Men nå er det musikk for alle penga! (bokstavlig talt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *