Abonnent

Jeg abonnerer ikke på aviser, for jeg rekker ikke å lese på dem. Jeg abonnerer ikke på tegneserier for de koster masse penger (og nå snikleser jeg Erik sine i stedet for). Jeg abonnerer ikke på Britisk Vogue fordi jeg ikke får lov fordi jeg er i Norge. Jeg abonnerer ikke på nyhetsbrev for det tar så lang tid å lese og jeg har ikke penger å bruke uansett. Men nå har jeg på sett og vis skaffet meg teaterabonnement. Korleis? Teaterkortet hos Trøndelag teater 🙂

Det er et faktisk klippekort som gir meg rabatter på alle husoppsetningene til teateret. Skal det lønne seg må man på minimum tre oppsetninger, men da jeg kjøpte det var det kampanjepris, så jeg tror jeg bare trenger å gå på to før jeg har spart inn kortet. Jeg var på Trøndelag teater to ganger bare etter juleferien forrige skoleår, så jeg tror det skal gå veldig bra. Jeg gleder meg til å ha teaterklippekort og å føle meg som en ekte kultursnobb. Er det noe jeg savner så er det et ordentlig kulturtilbud. Det er høy kvalitet på det som skjer i Trondheim, men det er for lite som skjer. Det er for lite variasjon. Med teaterklippekort håper jeg å gjøre noe med teatersavnet.

Nå håper jeg bare at jeg kan flytte til Oslo neste år og få klippekort i Opearen. Det hadde vært fint, det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *