IMITI

I går var det urpremiere på UKErevyen IMITI. Bypremieren er først på lørdag, men i går var der premiere for de som er med på å lage revyen. Jeg fikk lov til å være med Erik som følge og hadde en lang dag i gallakjole. Fordi det skulle være arrangement i Storsalen senere på kvelden så startet revyen klokka 15. Så det ble sjampisvors kl 13.30… Jeg rakk å spise frokost først, men det var bare akkurat. Men gulrotkake var deilig og sjampanje er aldri feil.

Revyen var generelt god. Det er noen av skuespeillerne som er svake sangere og det er litt trist, men flere av spesielt de mannlige skuespillerne har mye potensiale. Det var mange gode tekster og fine sketsjer, selv om det hjelper å være Gløsing for føle seg truffet av alle poengene. Jeg var ikke oppegående nok til å notere underveis, men jeg må nevne en fylt kylling, Birken og en sjarmerende ung dame på 6 å i tillegg til en svært informativ seanse med Kama Sutra.

Det var lite kulisser på scenen, men selve scenen var noe for seg selv. Bokser gikk opp og ned, fram og tilbake og rundt og rundt. Det var herlig å se på!

Revyen er ryggraden i UKA og den absolutt største produksjonen. Jeg anbefaler så absolutt å komme seg ut for å se den! Og liker du mer teater bør du komme deg på noen av de mindre teaterproduksjonene også. På søndag har nattforestillingen premiere. Gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *