Ser deg blekne

Ser deg blekne er Nattforestillingen UKA-11. Nattforestillingen tar opp de mørkere delene av mennesket og livet og det gjør Ser deg blekne så absolutt i år. Det er en skjellsettende opplevelse, for å si det forsiktig. Jeg var på premieren på søndag og annet enn høy gallafaktor og utdeling blomster på slutten, skulle man ikke trodd det var premiere. Hva mener jeg med det? alt gikk på skinner. Det var ikke en eneste feil, ingen tekniske glipper, ingen forsinkelser, ingen glemte replikker, alt satt supertight.

Forestillingen (som alt som blir satt opp under UKA) er nyskrevet til UKA og jeg synes det er modig å ta opp psykisk sykdom og ensomhet. Skuespillerne var utrolig overbevisende i sine roller. De spilte ikke rollene sine, de var dem. Forestillingen varer bare i litt over en time, men jeg vet ikke om jeg hadde tålt mer. Man må gå litt i tenkeboksen etterpå. Men selv om stykket var tungt var det ikke trist eller monotont. Plutselige tragikomiske situasjoner gjorde at stemningen ikke var trykket og det fascinerende skiftet i sinnelag hos karakterende gjorde forestillingen spennende hele veien.

Forestillingen koster 70 kr for ikke-medlemmer på Samfundet, så jeg anbefaler deg så absolutt å ta turen! Dessuten bør du få med deg UKA-bandet Gold Panda denne uka, det skal jeg i hvert fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *