Teater, takk!

Her i forrige uke fant jeg ut at jeg faktisk har sett med på teater enn jeg har sett på TV den siste måneden.Det må sies at jeg ser veldig lite på TV. Det er ingen serier jeg følger med på, så de eneste gangene jeg sitter foran TVen er når jeg spiser middag hjemme alene, noe som ikke skjer hver uke. Teaterhøsten siden slutten av september ser slik  ut:

29.9: Tolvkillingsoperaen, Trøndelag teater

6.10: Urpremiere UKE-revyen IMITI, Samfundet

9.10: Premiere Nattforestillingen Ser deg blekne, Samfundet

13.10: Barneforestillingen Seniorskvadronen, Samfundet

15.10: UKE-revyen IMITI, Samfundet

25.10: Improteateret Impro-schmimpro, Samfundet

8.11: Mistero Buffo, Trøndelag teater

Så blir det kanskje noe teater eller liknende i Stockholm i helga og kanskje noe like før jul?

Jeg er veldig fornøyd med teaterhøsten min 🙂 Helt klart høy måloppnåelse på det punktet dette semesteret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *