Kondomdress og middag

Skulle du gjerne kommet deg ut i skogen, men bor litt langt unna Bymarka? Da er absolutt Tirsdagsbussen et godt alternativ. Tirsdagsbussen (og onsdagsbussen for den saks skyld) er et initiativ fra NTNUI. Kl. 18.00 kjører buss fra Gløshaugen og gjennom sentrum opp til Skistua (som ligger ved siden av studenterhytta). Derfra kan man ta seg en runde i lysløypa før det blir servert middag fra kl 20.00. Bussen går ned igjen kl 22.00.

Det er litt kort tid mellom man ankommer Skistua til det blir servert middag, så det er to ulike strategier som benyttes. Noen reiser opp bare for å kose seg foran peisen, spille spill og kanskje ta en tur i badstua før middag. Mens resten løper (ja, virkelig løper, de halser av gårde) to runder rundt lysløypa og spiser varm middag litt svette i trøya eller kald middag etter en dusj.

Etter middag kan man da slappe av foran peisen med en god øl (de har veldig godt utvalg av øl og tar nå også kort) og spille litt (eller bare prate skit).

Som en som skulle gå på ski, men ikke løper så veldig fort, var det litt demotiverende å bli løpt forbi av folk som jobber med Birken-formen, men det var godt å gå på ski og deilig å komme inn til varm mat. Og så er det noe eget med Studenterhytta. Det er egentlig litt som å være på Turistforeningshytte i tjukkeste påska. Alle er glade, alle er vennlige og man prater med dem man ender opp ved siden av på benken. Så til middag spiste vi middag med en som hadde reist opp alene, og foran peisen spilte jeg et slag Vri åtter med tre andre som også ville varme seg litt, men som jeg aldri har sett før.

Studenterhytta er også åpen i helgene og serverer middag både lørdag og søndag. Og på søndag er det til og med tre-retter 🙂 Så det er bare å komme seg ut i skogen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *