Streit liv

Jeg føler meg så streit om dagen. Denne uka har gått skrekkelig fort av gårde og hva har jeg gjort? Vært på kontoret på dagen og (til slutt) kommet meg igang med masterarbeidet etter ferien. Og på kveldene har jeg pakket ut mer etter flyttingen, vært på møte i Oslo, spist middag med Pia, vært på skitur og spist middag med Erik og Ruben og vært hjemme og pakket ut litt til. I dag er en lørdag uten planer og i morgen blir det ny skitur (og Oslotur).

Det kjennes som verdens streiteste liv. Være på kontoret hele dagen, gå hjem og spise middag og så være hjemme eller trene. Og neste uke skal jeg gjøre akkurat det samme. Det rare er at jeg trives veldig godt med det. Det er veldig deilig å vite at jeg ikke skal noe annet enn å dra hjem, spise god mat med Erik og rydde. Det begynner å bli ordentlig bra hjemme og jeg er veldig fornøyd med at jeg flytta.

Vi driver så smått og planlegger konserter og teaterstykker vi vil se framover også. Det blir bra 🙂 Vi skal på studentkveld på Trøndelag teater om en ukes tid og se Arturo Ui. Gleder meg til det 🙂

Livet er bra. Treningsrutinen er snart tilbake og jeg har (forhåpentligvis) snart tatt igjen alt jeg skulle ha gjort før jul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *