Light in the darkness

It’s a strange thing that people wear dark clothes even if  it’s dark. I mean, what we all long for is some light, right?

image

So today I wore my white vintage coat, vintage green silk skarf (grandmother) and vintage brown nitted beanie (made by my mom when she was a student). You can even see the wonderful orange earrings Erik bought me in New York this summer.

image

My new orange tights from H&M, the white coat and my black vedges from Nilsson shoes.

1 thought on “Light in the darkness

  1. Oi! Så skikkelig ut som om du har farget håret! Har du det? I såfall så det fint ut 🙂 og hvis ikke, kanskje du skulle prøvd? Så ut som om det var litt mer gyllent og kanskje litt mørkere eller noe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *