Light in the darkness

It’s a strange thing that people wear dark clothes even if  it’s dark. I mean, what we all long for is some light, right?

image

So today I wore my white vintage coat, vintage green silk skarf (grandmother) and vintage brown nitted beanie (made by my mom when she was a student). You can even see the wonderful orange earrings Erik bought me in New York this summer.

image

My new orange tights from H&M, the white coat and my black vedges from Nilsson shoes.

One thought on “Light in the darkness

  1. Oi! Så skikkelig ut som om du har farget håret! Har du det? I såfall så det fint ut 🙂 og hvis ikke, kanskje du skulle prøvd? Så ut som om det var litt mer gyllent og kanskje litt mørkere eller noe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *