Livet altså

Livet består av middag med venner (som den episke middagen hos Ola på mandag), trening, speiding (både i speidergruppa, nasjonalt og internasjonalt), kultur, god mat, reising og kjærlighet. Det er en ganske lineær sammenheng mellom hvor mange minutter jeg har vært med Erik og hvor god en dag blir, men det er mange ting som gjør meg glad.

Jeg blir glad når jeg er flink til å veilede speiderne i troppen.

Jeg blir glad av å spise god mat med gode venner.

Jeg begynner faktisk å bli glad etter at jeg har trent også.

Jeg gleder meg masse til Erik og jeg skal til Italia og også til vi skal på besøk til Trondheim 🙂

Gleder meg til å komme igang med det internasjonale speiderarrangementet jeg er i prosjektgruppa til og jeg er spent på hvordan det blir i København i neste uke. Om jeg husker det skal jeg liste opp alle landene det er delegater fra, det er en helt utrolig liste.

Men nå skal jeg bruke litt tid på å være irritert over tog som ikke har fått til overgangen til et nytt år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *