Galla og UKA

Nå skal jeg snart på UKA i Trondheim! Og fordi jeg for det meste har gått i denne kjolen når jeg har vært i galla de siste årene:

galla_rosa

Og plutselig møtte jeg noen i akkurat samme kjole (om enn annen farge) sist vi var i Trondheim på galla, så var det på tide å finne en kjole til.

DSC_5080

Ettersom jeg ikke har noe stort kjolebudsjett denne høsten var det brukt som fikk duge. Jeg gikk innom UFF på Jerbanetorget og UFF Underground i Storgata 1 og endte opp med denne for 250 kr. Ikke dårlig!

DSC_5064

Den er i svart fløyel, har høy splitt med gjennomsiktig gullstoff i og spagettistropper. Jeg lurer på å ta bort stroppene, men jeg får se hvor mye tid jeg får før jeg drar. Begynner å glede meg til UKA nå! Samfundet, revyen og ukefølelsen, dette skal bli deilig.

DSC_5068

I går fikk jeg til og med endelig funnet en plass til penskoene mine også, så nå begynner jeg å komme i orden, sånn pentøymessig, hjemme.

DSC_5075

Hva pleier du å ha på deg på galla? Hvor mange lange kjoler kan man egentlig eie?

2 thoughts on “Galla og UKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *