Stue og ost

Erik hadde kjøpt masse deilig ost til da jeg kom hjem fra Norwich og vi innså fort at vi hadde mer enn nok til gjester. Så da inviterte vi Tone over på ost og vin (og øl). Og så tok jeg noen bilder av stua i samme slengen. Det er dessverre allerede to uker siden vi gjorde noe i leiligheten sist, men jeg håper vi snart føler vi har roen til å gjøre litt til. Er fremdeles en del detaljer igjen som må fikses. Røykvarslere ikke minst…

DSC_5058

Mmmmost! Parmesan, Manchego, Stilton, Brie, det var deilig. Og så hadde vi litt akasiehonning 😉
DSC_5062

De gule tallerknene er nye. Jeg arvet dem fra farmor og de er faktisk veldig praktiske. De er sikkert fra 50-tallet og er derfor ganske små. Det er utrolig å tenke på hvor mye porsonsstørrelser har endret seg på 60 år. Disse er i hvert fall våre nye “slanketallerkner”, fordi de får deg til å føle deg mett og forsynt fordi du har fylt tallerkenen din, men det ikke var så mye mat.

DSC_5051

 

Ny skrotlampe fra billigkroken på IKEA 🙂

DSC_5053

 

Nye sofaer, bord arvet fra farmor, Eriks lenestol fra IKEA og verdens beste ullpledd fra Berger.

DSC_5054

 

Vi har ikke ordnet ordentlige lamper ennå, men vi har stålamper over alt. Eller innflytningsfesten har vi massevis av planter også 🙂 Og så ser dere at Erik har fått plass til alle brettspillene sine i hylla, ikke dårlig!

DSC_5055

 

Masse plass til langbord og to sofagrupper! Det er utrolig deilig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *