Helg!

Tenkte jeg kunne fortelle om forrige helg også, ettersom den heller ikke ble så verst. På grunn av dårlig vær og latskap har jeg ikke tatt med kameraet mitt rundt, men jeg skal komme med det jeg har i hvert fall.

Så, fredag (etter jobb):

 • hentet kjole på rens. Det er et ledd i planen min om å slutte å maskinvaske kjoler som koster en liten formue og heller rense dem, som jeg vet jeg burde.
 • dro på trening mens jeg ventet på at Erik skulle komme hjem fra jobb. Flink!
 • kjøpte vår første spisestuestol fra finn.no og dro til Bekkestua for endelig å få levert alt vi lånte til julewok (15 mennesker trenger masse bord og stoler).
 • dro til Beate på Sagene for å se på det nydelige huset hun får bo i mens badet hennes blir pusset opp. Dro på Samfunnet (til høyskolen) og møtte studentpolitikere og annet snask. Dro hjem da lysene blie skrudd på og vi ikke fikk mer øl.

Lørdag:

 • ble derfor litt kortere enn jeg hadde tenkt. Sov mens Erik jobbet.
 • men fikk endelig gjort back up av bildene mine og ordnet på domenet mitt. Hurra!
 • Åse kom for å spise middag og vi bestemte oss spontant for å lage majones fra bunnen. Takk til Viestad og “Kunsten å koke vann” for oppskrift. Jeg tok faktisk masse bilder, mer info følger. Det ble grove fiskekaker, eggnudler og hjemmelaget coleslaw med hjemmelaget majones til middag.
 • vi brukte resten av kvelden på å sitte på sofaen og drikke Samfundetcognac av nye konjakkglass.

Søndag:

 • ryddet og fikset leilighet.
 • handlet grønnsaker til middagsselskap.
 • var på trening igjen.
 • fikk unna litt klesvask.
 • lagde fantastisk elgstek, søtpotet- og potetstappe, deilig saus på elgkraft og ovnsbakte grønnsaker for Eriks mor som hadde bursdag. Hele familien var på besøk, vi drakk deilig rødvin og hadde jordbærpai med marengstopp til dessert. For en søndag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *