Helga som var

Det ser ut til at helger uten en eneste plan også kan bli veldig bra. Denne helga er et godt eksempel. Vi hadde ingen plan for fredag eller lørdag før helga startet, men fikk invitasjon til middag på fredag kveld og plutselig var helga i boks!

Fredag

 • Jeg dro hjem fra jobb en time tidlig fordi alle egentlig hadde juleferie fremdeles og jeg ikke hadde mer å gi den uka.
 • Det ble kondisjonsøkt for første gang på noen måneder, må gjøre det mer i vinter.
 • Vi testet ut en tyrkisk restaurant nede ved Hausmannsgate. Ypperlig mat og gode priser. Det er fire tyrkiske restauranter ved siden av hverandre, vi går bare på dem hvor det sitter andre folk. Tar det som et hint.
 • Så ble det tur til Frogner for å teste ut Bar Django som spiller jazz og stadig har livemusikk. Aass på tapp og gode cocktails! De åpner enda en bar på Grünerløkka i dag, så der skal vi innom og kikke. Kanskje det blir stamsted?

Lørdag

 • Vi var  opp ganske tidlig for vi skulle ut og gjøre lørdagshandel. Det var en tilgodelapp på Oslo Sportslager som ble nye løpesko til meg (tredje par med rosa Nike, hurra!).
 • Vi ble inspirert i dyre interiørbutikker, prøvde å finne nye briller til Erik og spiste kebab til lønsj.
 • Erik hadde tilgodelapper på GlassMagasinet og vi forelsket oss i et superdyrt servise. Vi startet friskt og optimistisk med å kjøpe sausnebbet som første ledd i samlingen. Det eneste som mangler på kjøkkenet nå er sjamanjeglass, men vi fant ingen vi likte, dessverre. Blir nok loppemarked som blir løsningen, tror jeg.
 • Så dro Erik hjem for å sette fra seg ting mens jeg kjøpte to nye kjoler (hverdags i tofarget leopard og finkjole i svart med dyp utrigning) og blingøredobber. Jeg prøver å finne små stjerneformede øredobber i gull, men det er ikke så lett.

20140107-085207.jpg

 • Så bar det til Kristian og Silje for å kikke på leilighet, spise pizza og spille brettspill! Vi spilte Killing Doctor Lucky og Ankh Morpork-spillet. Veldig morsomme brettspill 🙂
 • På vei hjem med nest siste bane prøvde vi å møte Fride og Tarjei for en øl, men de hadde lagt seg. Heldigvis traff vi Morten på Grønland og ble med ham til Sir Winston (grøss og gru) og drakk øl og kosa oss til det stengte.
 • Vi rakk til og med en kebab til før vi kom oss i seng.

Søndag

 • Det ble derfor en ganske så sen morgen, men vi hadde husket å sette på brød da vi kom hjem, så det ble ferskt brød til frokost.
 • Vi planla og pratet om varm ferie i mars (Brazil? Miami? Amman?), men må finne ut av ferie før vi kjøpe billetter.
 • Magnetlisten Erik kjøpte for en uke siden ble montert og kjøkkenet ble plutselig enda litt mer ferdig. Det er så deilig at leiligheten sakte, men sikkert blir bedre å bo i.
 • Så var det dags for papirarbeid og jeg fikk endelig gjort noen grep med innboksen min. Speiderpapirarbeid gikk unna og snart er jeg ajour igjen. Men Dropbox er helt full av bilder nå, så nå må jeg få satt opp automatisk backup av bilder til ekstern hardisk og domenet mitt. Har vært ekstremt treig, men håper at helgen som kommer blir dagen.
 • Etter middag så vi episode 1, sesong 3, av Sherlock (endelig!) og plutselig var helgen og juleferien over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *