Oransj, grønn, gul og brun

66104_611243015568426_1476739973_n

 

Jeg er veldig trist, for jeg tror jeg må få meg en ny yndligsfarge. Jeg er egentlig veldig, veldig glad i rosa, men jeg begynner å bli lei av hvor ekstremt oppdelt samfunnet vårt er. Det er enten blått eller rosa. Så jeg tror kanskje at for å vise at man kan være jente i noe annet enn rosa, så må jeg starte med meg selv. Hva tror dere om oransj, grønn, gul eller brun? Og så skal jeg gjøre mitt beste for å sparke folk på leggen som kommenterer at gutter går med rosa klær. Tullefolk. Når man gjør sånt, ender man opp med bebiklær som de under.

Fra http://sinna.fittopage.org/

 

Det blir jo for ille. Jeg har alltid ment at vi ikke er ferdig likestilte før menn kan gå i rosa kjoler, og der ser ut som vi kommer lenger og lenger unna det målet. Her er noen blogginnlegg fra det som ser ut til å være en ypperlig mamma, som kunne tenke seg at barnet hennes vokser opp i en verden der hun er fri til å være seg selv. Om rosa og blå klær, om gutteleker og å vite kjønnet på barnet og om hvordan skatteetaten forteller statskirka om barnet ditt selv om ingen foreldre er medlemmer.

2 thoughts on “Oransj, grønn, gul og brun

    • 🙂 bare hyggelig! Bloggen min holder å bli tatt helt over av feminisme og foto akkurat nå, så det er bare riktig. Enig med grønn og lilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *