La boheme

Skjermbilde-2014-01-17-kl.-12.04.57

I går var vi på La boheme, den mest spilte operaen i Norge. De har etter mange tiår modernisert den litt og brukt mer tid på smerte, ikke bare hjerte. Den var min første opera som handlet om kun kjærlighet og sorg og den var ypperlig.

La Boheme_460_tcm10-19913

Det var ikke alle de moderne grepene som jeg skjønte, men historien traff meg midt i hjertet og det var ikke vanskelig å relatere historien til eget liv. Det var dramatisk og vakkert og veldig, veldig bra musikk. Jeg synes de to kvinnelige hovedrollene spesielt var utmerkede sangere

La-Bohème_01_Foto_Erik_Berg

Så vidt jeg har skjønt har alle billettene vært utsolgt hele tiden, men jeg anbefaler å prøve å få avbestlte billetter, den er virkelig verdt en tur!

La Bohme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *