På’an igjen

20140210-083506.jpg

I går hentet vi opp igjen malekassa og gråpapirrullen og begynte å planlegge oppussing igjen. Vi har hatt en lang pause nå der vi bare har gjort enkle småting, men nå virker det som vi begge er klare for å sette inn støt nummer to. Vi har en lang liste med ting vi ikke gjorde i høst og nå skal vi den til livs. Den har fått mange nye punkter, mend et er vel egentlig bra. Vi har funnet ut av ting mens vi har bodd her og har enda flere gode ideer for hvordan vi kan gjøre det bedre.

Først ut er platene som du ser over som skal sitte over kjøkkenbenken. Nå skal de oljes og så limes med superfix. På onsdag skal vi på IKEA og kjøpe byggesett med IVAR som skal bli hyllesystem på kontoret. Vi lurer på hvordan vi skal behandle dem og hvilken farge de skal få, men når det er bestemt er det bare å sette igang.

Etter det er det tusen småting på lista, så det er bare å begynne i den ene enden. Jeg gleder meg i hvert fall til å få strøket av noen flere ting på lista og føle at leiligheten er litt mer ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *