Vi har en vinner!

Vi har en vinner! Vi har endelig bestemt oss for hvor vi vil gifte oss! Det blir Kulturhuset Stabekk kino fordi det er billig, stort, elegant, enkelt å komme til og fordi de har ypperlig kundesørvis.

festsal-2-web

Her skal selskapet være, i den store salen. Den er klassisk og elegant og akkurat passe stor til 60 mennesker. Det følger med stoler, bord, duker og servise, så vi trenger bare å ta med pynten.

kinosal-web

Vielsen skal være i den gamle kinosalen. Den er i en nydelig blåfarge og damasktapet. Den ser akkurat ut som bunaden min, egentlig. Men det er fint med de røde setene i fløyel og at alle godt kan se hva som skjer.

SONY DSC

Og sånn ser det ut fra utsiden. Inngangen er midt på mellom søylene og 143-bussen stopper rett utenfor, så det er lett å komme seg dit kollektivt. Toget stopper på Stabekk stasjon rett nedi bakken og det er parkeringsplass ved siden av huset. Det er også deilig at vi skal være der hele dagen, ingen logistikk og flytting eller noe.

Så nå er både dato og sted satt, så nå får snart de inviterte en “hold av datoen”. Hurra!

English: we have a vinner! This is where we are getting married in October and I am so happy that me managed to decide on a good place. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *