Hurra!

Heldigvis for meg ble 17. mai omtrent like bra som jeg hadde håpet. Jeg måtte jobbe lenge på fredag, så det ble ingen sen kveld eller fest den 16., men vi ordnet leiligheten til frokost dagen etter og tok en av mange gode øl i kjøleskapet. Lørdag startet kl 7.30 med bunadskonstruksjon og pådekking av bord. De første gjestene var på plass 8.30 og de neste tre timene var vi inntil 16 stykker i leiligheten, seks nasjonaliteter og mange bunader. Det var altfor mye utrolig god mat, som vanlig, det var jus og musserende vin og latter og vakkert vær. Vi fikk til og med plass til alle restene i kjøleskapet før vi dro ned til byen.

Vi hadde med oss Nina, Crystal, Shirley (hennes mor) og Bosman og så på barnetoget, trasket langs Karl Johan, gikk opp for å vinke til kongefamilien, hørte på DNS med venner på Aulatrappa, var på 17. mai matinèen på Nationaltheatret og rakk slutten av grilling på balkongen hos tanke Chris og onkel Knut i Inkognitogata. Det var strålende vær, ypperlig Sancerre og godt med en pust i bakken.

Det var endelig tid for å skifte ut av bunadene (min var trist nok altfor trang, må faktisk slanke meg om jeg skal få en behagelig bryllupsdag i den) og kjenne at det var lørdag kveld. Vi tok med oss utvalgte frokostrester, litt portvin og mer morsomt øl fra Sverige og syklet til Ola. Jeg har kanskje ikke sagt det, men jeg har endelig fått kjøpt meg ny sykkel, etter at den gamle ble stjålet fra utenfor huset i fjor da jeg var i Stavanger på landsleir. Den enkleste måten å komme seg til Grünerløkka er helt klart å sykle. Så ble det vafler, ost, portvin og hyggelige folk hos Ola helt til han kastet oss ut midt på natten. En lang dag var over og mye folk og mat hadde vi truffet. Akkurat som 17. mai skal være 🙂

Søndag ble naturlig nok en rolig dag. Rester fra frokost dagen før ble nytt ute i solskinnet. Vi gjorde en stor runde klesvask, drakk kaffe i hagen, hadde besøk som hjalp oss medå spise mer rester, testet ut et nytt brettspill (Marryng Mr. Darcy) som var veldig morsomt og avsluttet helgen med torskemiddag, kakerester og cosmopolitans. Men nå er det innspurt på å få klar tekst og bilder til posteren min, så jeg rekker å få den ferdig før jeg reiser til Puerto Rico. Hu hei, hvor det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *