En sommer av en helg

Jeg kan ikke si annet enn at helgen ble som en hel sommerferie i et nøtteskall. Fredag kom Fredrik og Karianne på besøk. Vi grillet i hagen, drakk rødvin, spiste jordbær til dessert og nøt varmen. Det ble både portvin og whisky før kvelden var over og Karianne hjalp meg med å montere en av de nye lampene vi kjøpte på IKEA på torsdag.

Lørdag var det tidlig opp (relativt sett) og ut på eventyr. Vi skulle på Gressholmen og bade hele dagen! Jeg har ikke vært på noen av øyene i Oslo (bare i Bærum), så jeg var spent på hvordan det hele fungerte her. Jeg har nå sett at alle øyene ligger et steinkast fra hverandre og at det er mange forskjellige områder og mange strender. Vi fant en avsidesliggende strand på Gressholmen og var der hele dagen. Badet, leste og koste oss. Middag ble en shish kebab i hånda på vei hjem fra bussen og snart var Nils, Kristian, Torgeir og Martin på plass for å spille brettspill. Jeg tuslet rundt hjemme og vasket klær, ryddet og bygget IKEA-møbler (6 stoler og en lampe), mens Erik spilte brettspill.

Søndag hadde vi planlagt å ikke ha noen planer, men med så mange nye ting fra IKEA som skulle fikses hadde vi litt å gjøre allikevel. Vi monterte rullegardin på soverommet (endelig! Blir vekket av alt lyset som kommer inn når gardinene blafrer) og høytalere på veggene på kjøkkenet. Nå har de stått på kjøkkenbenken i snart et år, så det var på tide. Vi prøvde også å skru opp en hylle i gangen, men det er fullstendig umulig uten slagdrill. Etter lønsj møtte vi foreldrene til Ruben for å hjelpe dem med å bære Rubens nye stubord inn i hans nye leilighet. Vi gleder oss masse til han kommer tilbake 🙂 Har vært borte lenge nå. Og til slutt dro vi innom Blindern for å levere en lampe, låne slagdrill og mate fiskene før vi spiste fiskemiddag hos Bess. Vi drakk musserende og pratet om politikk og samfunnsendringer og internett til det var på tide å dra hjem.

En helg fylt med venner, badeliv ved havet, spillkveld, framgang i leiligheten og deilig søndagsmiddag, hva er vel bedre? Jeg har kost meg!

2 thoughts on “En sommer av en helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *