Skottland – del 2

Ja, da er vi igang med andre etappe av Skottland; John O’Groats til Elgin. Elgin er bare litt utenfor Inverness, så om du tar en kikk på kartet vil du se at vi i år kun skal sykle nord for det som kan regnes som siste stopp før evigheten i Skottland, nemlig Inverness.

Vi skal være på tur i ti dager og sykle i 8 av dem, tror jeg. Jeg er litt redd for at det skal bli like kaldt som det var da vi syklet på Shetland. Det regnet nesten ikke i det hele tatt, men jeg hadde på meg ulltrøye hele uka. Jeg kjenner jeg lengter tilbake til stekvarme dager og flate strender i Nederland.

Men vi får se hvordan fastlandet er og så håper jeg det går like knirkfritt på familiesykkeltur som i familieselskap for Erik.

brb skal svette i oppoverbakker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *