En plan!

Greit, jeg har tenkt, jeg har fundert og jeg har til slutt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med bloggen videre. Jeg er jo aktiv på flere plattformer (bloggen, facebook, twitter, instagram) og jeg har bestemt meg for å sortere innhold tematisk (ja, jeg er list-o-man).

  • instagram: mat og mote 😉 Dvs antrekk, sko, digg mat jeg spiser.
  • twitter: politikk og rettferdig harme. All feminisme, sykkelharme og politikk er der.
  • facebook: egentlig bare invitasjoner og meldingsappen. Facebook er ut, men ikke over, er det ikke?
  • bloggen: det viktigste, egentlig. Jeg tenkte jeg skulle gjøre noe jeg ikke har gjort så mye av her, men som jeg tror kan være kult, nemlig skrive om ting jeg GJØR. Altså, resuranter jeg går på, teaterforestillinger, opera, utesteder, steder jeg reiser og annet fint Oslo og verden har å by på. Dette blir spennende!

PS: foto og fine bilder skal jeg få orden på i et ordentlig album 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *