En liten pause

Jeg har nå blogget siden vinteren 2010. Det vil si 3,5 år. Jeg tror ikke jeg har hatt mer enn to uker pause noen gang, og da har det bare vært fordi jeg har vært så travelt opptatt med andre ting. Vanligvis blogger jeg jo hver dag, så jeg er nesten oppe i 1000 innlegg totalt. Det er mange bilder og mye tekst. Jeg har lagt ut oppskrifter, musikkforslag, skrevet om film, dringer, feminisme, urettferdighet i samfunnet, mote, forskning, miljøsaker og fotografier.

Men i det siste har jeg kjent meg litt uinspirert og har jeg ikke helt visst hva jeg ville med bloggen. Jeg er aktiv i flere sosiale medier og vet ikke helt hva jeg ønsker å si på internett eller hvilken del av meg jeg vil dele. Det er så mange ting jeg er interessert i og som jeg vil dele med verden, men så synes jeg også det er vanskelig å være en uvanlig sammensatt person når alle blogger bare skal handle om én ting.

Fotografi,
eller mote,
eller feminisme,
eller speiding,
eller biologi,
eller akademia,
eller kulturliv,
eller mat.

Jeg legger ikke ut dagens antrekk på bloggen lenger, fordi jeg syntes det ble så rart å ha dem ved siden av innlegg med rabiat feminisme. Men kanskje jeg burde blande? Og så vil jeg vise fram bildene mine på en bedre måte, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvordan. Jeg skulle gjerne vist fram leiligheten som begynner å bli så fin (og kul!) og skrive om alle tingene jeg gjør på ukedagene (Øl! Teater! Konsert!), men jeg rekker ikke.

Derfor skal jeg for første gang ta en bloggpause. Helt med vilje. Jeg må finne ut hvordan jeg skal vise fram bildene mine og hva jeg vil skrive om på internett. Skal jeg ha flere blogger? En om hver ting? Kanskje jeg bare skal bry meg om én ting? Har du innspill er det bare å si ifra. Vi prates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *