Meze Grill nederst på Løkka

På vei til fest en lørdag i desember bestemte vi oss for å stikke innom “noe tyrkisk” nederst i Trondheimsveien fordi det er både raskt og supergodt. Dit vi hadde tenkt oss har fått nye eiere og nytt konsept siden sist og heter nå Meze Grill.

image

Vi kjøpte en mixed grill med tre grillspyd (kylling, biff og lam), hummus, salat og bulghur og en del meze (småretter). Små, sterke pølser som var veldig gode, dolma (ris i vinblader), som jeg syntes var litt for syrlige, de mest perfekte falafler og deilig spinatmos. Lefsene var helt ferske, tzazikien deilig og i tillegg var det god sørvis.

image

Det var fullt og tenåringer, damegjenger, familier mm satt der en lørdag kveld, så det passer for alle og i tillegg har de gode priser. Anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *