Adams matkasse

Å kjøpe seg fri handler om prioriteringer i mine øyne. Det ligger selvfølgelig en stolthet i å kunne gjøre ting selv, men selv før jeg har rukket å bli 30 så har jeg over ti år med erfaring både fra middagslaging og husvask, så jeg synes det ikke er så ille å kjøpe meg ut. Ikke har jeg barn jeg skal oppdra heller.

Vi har betalt for vaskehjelp fra vi kjøpte leiligheten, men lager middag selv (så lenge vi spiser middag hjemme). Men så var det tilbud fra Adams matkasse, så vi tenkte vi kunne prøve en uke. Selv på tilbud synes vi det var litt dyrt, men folk skal jo ha lønn.

Våre erfaringer lyder som følger:

  • Levering gikk bra
  • Råvarene var gode, men ikke spektakulære (vanskelig å slå Grønland på grønnsaker)
  • Matrettene var spennende og det var fint å spise noe annet
  • Oppskriftsheftet var upresist og de beskrev vanskelige operasjoner (lage majones) veldig overfladisk, men det hadde fine bilder
  • Vi har uforutsigbare liv, så det tok to uker før vi fikk spist opp de fem middagene

Har du god råd, dårlig fantasi, dårlig tid (ikke lyst) til å handle og allerede kan lage mat, anbefaler jeg det absolutt. Ellers ikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *