Smalhans, litt-kjedelig-hans?

Kanskje hadde vi uflaks, kanskje hadde jeg gledet meg for mye, men Smalhans var ikke magisk denne gangen som da jeg var der sist. Muligens var det menyen som ikke var så utfordrende.

DSC_0516

Cevicen var nydelig (jeg er ikke lei ennå, på tross av at jeg får det over alt), men de visste ikke hvordan kimchi skal smake. Den var kjempesalt, dvask og ikke det minste sterk. Burde kanskje klaget. Derimot var gnocchiene nydelige og oksekjaken likeså. Nesten for mye kjøtt var det, men mørt og nydelig. Så kan man bare lure på hvordan rullekake har blitt kult. Kulturmelkisen var deilig, men surmelkfyll rullekake i tillegg var litt mye. Kanskje ekstra sitrus hadde gjort susen. På Vognmand Nilsen hadde de jo plommekake til dessert, føltes like traust. Nesten så jeg savner de evinnelige panacottaene.

DSC_0499

Ceviche

DSC_0500

Kimchi- og grønnkålsalat

DSC_0501

DSC_0505

Gnocci, nydelige gnocci

DSC_0506

Oksekjake og en halv, bakt løk

DSC_0508

Min brown ale fra Austmann, som nesten smakte som en porter

DSC_0509

Rullekake og is

DSC_0513

Men det var god stemning, hyggelig lokale, oppmerksom betjening og maten kom raskt, så det skal jeg ikke klage på. I tillegg har de godt utvalg av øl (også på tapp), så det er noe for enhver smak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *