Konstellasjoner på Nasja

Det er en god vinter for det ble enda en gang plass i kalenderen for litt teater. Jeg så Konstellasjoner, også et funderende stykke, men på en helt annen måte enn Vi tygger på tidens knokler. Konsellasjoner er to skuespillere som spiller alle mulige måter et forhold kan utvikle seg. Det hele starter ved deres første møte, deretter første stevnemøte og så er det noen utvalgte situasjoner i det som kunne vært livet dere, både om forholdet blir noe av eller ikke. Om de slår opp underveis, om hun får kreft, om det er godartet eller ondartet.

Stadig ser vi de samme fem-seks situasjonene om og om igjen, hele tiden litt forskjellige. Utover i stykket blir det en større sammenheng mellom dem og til slutt så henger det sammeb nsom en hovedtråd der også mange muligheter som kunne skjedd har blitt spilt.

Tosom som jeg er, gjorde dette noe med tankene mine om hva som kan skje i livet. Det handler ikke så mye om hva som skjer, men hvordan man takler det som skjer og hvordan man interagerer med andre mennesker.

Et spennende og gripenede (men også komisk til tider) stykke. Ta turen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *