Munchies på Grünerløkka

Som oftest spiser jeg bortelaget middag på toget, men på tirsdag ble det bortelaget mat i Oslo og siden jeg skulle til Torshov bestemte jeg meg for å prøve Munchies på Grünerløkka. Jeg har spist på den i Torggata og de var så raske med maten at jeg tenkte det kunne funke bra å ta med også.

Jeg kunne ikke ringe og bestille, som er upraktisk, men jeg måtte bare vente 10 min på to Munchiesburgere og pomfritt. Jeg hadde glemt siden sist at pomfritten er litt kjip, må finne noe bedre å ha til burgeren neste gang, men burgeren var nydelig denne gangen også.

Har du dårlig tid og vil ha noe digg, eller du vil ha mat på et kult sted med godt øl, så kan jeg anbefale både Munchies på Grünerløkka og i Torggata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *