Tøyenbadet i Tøyenparken

Jeg er glad i å svømme og jeg tror det er mye fordi jeg er skikkelig flink til det. På tross av at jeg er liten og med elendig kondis (nesten alltid hatt dårlig kondis) så svømmer jeg raskere enn alle andre. Det er nok bare fordi jeg svømmer teknisk riktig, men det gjør i hvert fall at det er morsomt å svømme.

Det har vært lite svømming de siste årene fordi jeg har bodd litt langt unna en hall og fordi jeg har syntes det er så dyrt. Men nå som jeg har råd og bor rett ved siden av Tøyenbadet har jeg besluttet at det er en god investering å bruke penger på trening jeg faktisk liker… Jeg går og svømmer ca en gang i uka, jeg har et “kontantkort” som gjør at billetten blir litt billigere, men jeg må stå i kø i kassa. Som treningssvømmer skulle jeg ønske at det var flere baner, slik at det ikke ble så mye kaos, spesielt om morgenen når det ikke er noen barn der uansett. Hallen er helt klart tilrettelagt for barn og badere, ikke svømmere. Det eneste jeg synes er dumt er at vannet i dusjene er så varmt. Helt klart ment for å tine frosne barn som har lekt ute i kalde, norske somre, men jeg er varm etter trening og skulle gjerne blitt litt avkjølt. Ellers er det rent pent, nok plass og alt du trenger.

En rask treningsøkt:
4 lengder bryst som oppvarming. Husk at det er beina som får deg framover, ikke armene, så spark godt ifra.
18 lengder crawl. Ta 6 i ett strekk før du stopper for en liten pustepause.

Har du vært på Tøyenbadet?

English: you should try Tøyenbadet. It’s nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *