Istedenfor – Støtte til flyktningene i Middelhavet

Min korvenninne Kristin har startet en kampanje for at folk skal donere til Redd Barna for å hjelpe barna som må flykte over Middelhavet. Hun skriver på facebook:

Hei! Jeg heter Kristin, er mamma til ei jente på 2 og gravid igjen. Jeg har scrollet forbi alle nyhetene om barn som blir født under overfart på Middelhavet og de forferdelige forholdene i flyktningleirene. Å lese slike nyheter som mamma er ikke til å holde ut!

JEG VIL OPPFORDRE ALLE FORELDRE (og besteforeldre, tanter, onkler, faddere og andre) som har tenkt å kjøpe noe nytt barneutstyr til heller å kjøpe det brukt, arve eller låne, og gi pengene dere sparer til Redd Barnas arbeid for familier som har rømt under fryktelige omstendigheter.

DEL GJERNE hva du hadde tenkt til å kjøpe og hvordan du skaffet deg det istedenfor – og oppfordre dine venner til å gjøre det samme!

PENGENE KAN SETTES INN på Redd Barnas katastrofefond: Kontonummer 7050.06.35280
Merk betalingen med “Middelhavet”.

Er du flau over hvordan vi nekter folk inngang i Europa selv om de har levd 4 år i krig og elendighet? Vil du bidra? Donér penger til Redd Barna!

Om du ikke føler deg oversvømt allerede, les “På Leger Uten Grensers båt i Middelhavet finnes mennesker akkurat som deg og meg, det er deres grunnleggende rett å søke asyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *