Steder du må spise i Oslo / Food map of Oslo

Det er så mange steder i Oslo jeg skulle spist, at jeg har laget et google map over alle stedene jeg liker å gå eller vil gå. Jeg bruker det når jeg skal et uvanlig sted i byen og vil vite hvor jeg bør spise og for å bli inspirert. Jeg har laget en side her på bloggen som har kartet og som blir oppdatert hver gang jeg hører om nye steder jeg vil spise.

There are so many places in Oslo I want to go and eat, so I have made a google map over all the places I like to go or would like to go. I use it when I want to eat a nice place in an area of Oslo when I don’t have a “usual spot”. There is a page here on the blog where you can find the map and it will be updated whenever I find a new place to eat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *