En god uke

image

Dette er egentlig en oppsummering av helgen for to uker siden. Og ja, brukte 2400 kr på mat, alkohol og klær på en helg…

Var på People’s og drakk øl med Morten og hans rare venner en torsdag. Brukte min evige fleksitid til å bli helt til vi ble kastet ut og sov lenge den fredagen.

Våknet opp og hadde intenst behov for brønsj. Dro på Nighthawk og spiste nydelig frokost. Raste rundt hele dagen, som jeg har blogget om, drakk øl på Crowbar, spiste lønsj på Freddy Fuego, middag på Havsmak og drakk drinker på Kaffefuglen. Det kostet penger, som dere ser. Kjøpte to nye festtopper på Weekday også. Burde vise fram dem.

Dette er også grunnen til at jeg er fornøyd med livet mitt. Jeg har råd til å plutselig gjøre mange morsomme ting en uke. Jeg er ikke bekymret for økonomi og er fleksibel nok til å kunne ha fire kvelder på rad med morro. Jeg er glad for at jeg bare har ansvar for meg selv, at jeg ikke må hjem til hunden, hente i barnehagen eller at det er langt fra alt det morsomme i Oslo til der jeg bor.

Har jeg flaks blir denne helgen lik 😉

Konsert med Marit Larsen på torsdag, poesi-slam på Det Norske Teateret på fredag, innflytningsfest hos Åse og Ruben på lørdag og middag med mormor på søndag. Høres det ikke bra ut?

English: a good week. I calculated how much I spent the weekend two weeks ago when I was out having fun and conclude that being a young, independent adult is reallu nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *