God mat og stemning på Lille Saigon

Dere trenger å vite om Oslos beste vietnamesiske sted, Lille Saigon. De har flere filialer, men jeg liker best den ved Rockefeller, må jeg innrømme.

image

På mandag skrudde de av strømmen på jobb i to timer, regneclusteret var derfor nede i fire timer for vedlikehold og supermaskinen Abel på UiO som jeg også har tilgang til var også nede for vedlikehold.

Det var helt tydelig at jeg måtte skrive litt, så jeg dro til Lille Saigon i Torggata (se kartet!) for billig, skikkelig god vietnamesisk mat. De har god sørvis, rask levering og hyggelig stemning. Det er et lite lokale med små bord, så man sitter trangt og tett oppi naboen, men jeg tenker på det som en autentisk vietnamesisk opplevelse. I Thailand var det i hvert fall trangt over alt. De har en lang meny på Lille Saigon, men jeg liker spesielt godt vermicellinudelrettene deres, så jeg bestilte en nr 15, ris vermicelli med svin. Den er utrolig god! Jeg elsker krydderkombinasjonene i vietnamesisk mat. Mmmm.

image

Det er hyggelig å sitte i et lokale fullt av glade folk når jeg er alene, spesielt når jeg skriver. Jeg liker å kikke opp fra skrivingen min for å se på folk og lufte tankene. Det gjør at jeg ikke føler meg så ensom selv om jeg er alene og at jeg ikke blir helt skåret av fra resten av verden. Dessuten blir jeg sprø av å ha det helt stille rundt meg. Er det flere som har det sånn?

Dere bør uansett prøve Lille Saigon. Det er billig og raskt og bra og passer veldig bra både til en rask matbit før noe annet eller for en litt lenger middag!

English: I couldn’t work at the office or on the cluster on Monday, so I took my writing to Lille Saigon in Torggata to have some nice Thai food and some people around me while writing.

2 thoughts on “God mat og stemning på Lille Saigon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *