Vår aller første bryllupsdag

I dag er det ett år siden jeg giftet meg med Erik. Bestevennen min, verdens snilleste, morsomste, mest interessante person. Han som er på laget mitt gjennom tykt og tynt, han som gjør at jeg kan få til alt jeg vil og som jeg er så inderlig glad i.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

Jeg visste ikke helt hvordan jeg trodde det kom til å bli, bryllupet. Jeg hadde jo ikke drømt om det i lange tider, det var mest for å markere starten på noe nytt sammen med dem vi var aller gladest i. Det var viktig for meg at vi skulle slappe av og kose oss hele dagen, og det gjorde jeg så absolutt.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

Jeg følte at Kathrine som viet oss virkelig hadde skjønt oss og at Bærum Vokalensemble skapte en så vakker ramme rundt vielsen, at jeg bare koste meg. Jeg satt hele tiden og holdt Erik i hånda og tenkte “Nå, nå er det oss to på ordentlig! Du og jeg for alltid.”

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

Året som har gått har ikke vært det mest supermagiske i mitt liv, dessverre. Ikke at det er bryllupet sin skyld, det er doktorgraden sin. Jeg skulle ønske at jeg kunne gitt Erik en bedre hverdag, sånn i begynnelsen, men så er det ikke så mye man kan gjøre med livet, annet enn å la det gå sin gang. Men jeg får gjøre mitt beste for å være den beste mulige kona under forholdene.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

Vi har vært i to bryllup siden vi giftet oss i fjor, og i begge to har vi sett på hverandre og sagt “Vårt var bedre”. Vi hadde jo knapt vært i bryllup før vi hadde vårt eget og jeg er glad for at vi fremdeles er fornøyde med hvordan vi gjorde det. Ikke at de andre bryllupene var dårlige, men de hadde ikke passet oss like godt.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

©2014 Foto: Alexander Vestrum. Krediteres ved all bruk. Ved spørsmål eller ønske om bruk, kontakt vestrum@gmail.com.

Det er veldig hyggelig å se gjennom bildene fra i fjor, jeg er glad for at vi hadde Alexander til å ta bilder hele dagen så vi kan mimre nå. Dette kommer til å bli så bra. Tror det er det lureste jeg har gjort hittil i livet, å bli kjæreste med Erik. Sammen klarer vi hva som helst.

Jeg elsker deg, kjære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *