Trening på GG-hallen

I hele 2015 har jeg jobbet hardt og vært superflink med nyttårsforsettet mitt, nemlig å trene to ganger i uka hele året. Det er bare noen få uker det ikke har gått, jeg har aldri trent så jevnt som jeg har gjort i år. I tillegg har jeg nå sykkel på Ås, så jeg sykler fra toget til kontoret og tilbake hver dag. All bevegelse hjelper, vet du.

Aller best liker jeg å trene styrke (å løpe er djevelens verk), men det har vært vanskelig å få til styrketrening. Men nå har jeg funnet en ny løsning, nemlig trene styrke på GG-hallen i Ås. GG-hallen er studentidrettshallen her på Ås og jeg sykler forbi den hver dag. Det har vær vanskelig å komme seg ut på trening om kvelden når jeg kommer hjem fra en lang dag, så planen er å trene her på Ås, heller enn hjemme.

Nå har jeg hengt her på Ås i snart 3 år, så det er kanskje litt rart at jeg ikke har fått ut fingeren ennå, men jeg er veldig fornøyd nå som jeg har gjort det. Jeg trente jo masse hos samskipnaden i Trondheim og det er veldig hyggelig å trene på et studentidrettssenter igjen. Det er fint å være rundt studenter, selv om de er ekstremt godt trent alle sammen og jeg har blitt en dvask figur etter å ha gått så lenge uten styrketrening.

Det er egentlig et ganske gammelt bygg de har her på ÅS, men bra styrkerom og apparater, så jeg tror dette kommer til å bli bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *