En veldig god lørdag

Lørdagen som var ble, helt uten at jeg prøvde veldig hardt, veldig bra. Dagen startet med frokost ved kjøkkenbenken som vanlig. Plutselig oppdaget vi en stor fugleflokk i trærne i hagen, så jeg løp sporenstreks og hentet kikkerten min og vi hadde, som jeg tenkte, en stor flokk sidensvans på besøk 🙂 Det var veldig hyggelig å kikke på fugler og fortelle Erik om sidensvansen som trekker inn i boligstrøk om høsten for å spise bær i folks hager. De sitter helst helt øverst i høye trær og det gyldne lyset skinner så pent på dem

image

Hele dagen satt jeg foran PCen og jobbet. Jeg hadde vært hanglete hele uka og ikke fått til å være superflink, men på lørdag var jeg superkonsentrert i 7 timer og fikk gjort masse. Så utrolig deilig. Jeg lagde figurer i Inkscape og fikk ordent en masse detaljer.

Så lagde restemiddag, men den ble utrolig god. Vi mikset cosmopolitans, lagde puré av erter og hvite bønner, stekte laks og ovnsbakte rødløk og gulrot. Og så varmet vi noen cheddar-og chillikjeks til. Så deilig.
image

For å forberede oss på konserten med Todd Terje drakk vi en flaske sprudle og hørte på musikken hans høyt i hele leiligheten. Så var det den morsomme konserten, som jeg allerede har fortalt om. Det er jo mye kult som skjer rundt Rockefeller og Torggata som dere vet, så etter konserten dro vi til Piscoteket for cocktails. De var heldigvis ikke overfylt, så det var plass til oss og tok ikke en evighet å få cocktailene (er alltid det som er problemet når klokka begynner å nærme seg midnatt).

Her er jeg med min cocktail min Pisco habanero eller noe sånt. Veldig god. Liker chilli og ingefær i cocktailene mine for tiden.
image

Det begynte å bli sent, så vi dro til Illegal Burger for nattmat. De er kjent for byens beste burger, så det er nesten litt flaut at jeg ikke har vært der ennå. Det var veldig god burger (Hot mama spesial var bedre enn Illegal spesial), ypperlig sørvis, bra priser og veldig hipstert øl. Jeg kommer tilbake!
image

Avslutter med en ootd, storblomstrete kjole fra H&M, verdens beste kilehælstøvletter som snart er helt utslitt, kåpe fra Mango, min trofaste mintgrønne lue fra Carlings og mintgrønt skjerf fra farmor. Den sorte veska med dusker på glidelåsene er også fra H&M.

English: I had the absolute best Saturday. Bird wathcing from the breakfast table, super concentrated hours of work, the best dinner made from what we had in the fridge, the Todd Terje concert, cocktails at Piscoteket and burgers from Illegal Burger. And my outfit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *