Endelig Jens Bond!

Syk og daff som jeg har vært i det siste, er ingenting så fint som å se film. Vi dro på Colosseum for å se den nye James Bond filmen, Spectre.

JA6ud

Ingenting er som å være en “dårlig” feminist (se TED talken som forklarer det her) når man går på kino, men om ikke annet så kan man holde en kontinuerlig kommentarstrøm til naboen om alt som viser mangelen på likestilling i film. Men først om filmen, den følger James Bond oppskriften, den er vakker, folk har på pene klær, det er morsom action, det er mer følelser enn sist (men slik har de siste filmene vært), den har litt lite handling annet enn at den bilder sammen de siste filmene og produktplasseringen er kanskje litt åpenbar. Damene kan for det meste slåss sine egne kamper, Monepenny er divers (farge), en av Bondpikene er divers (alder) og hovedbondpiken vet alt og kan slåss selv.

Liker du James Bond, gå og se den. Jeg liker Craig som Bond og det er visstnok hans siste (vi får se på det), men den er 2,5 time, så ha med nok godteri 🙂

English: I saw the new James Bond film and I liked it. See it if you like the franchise, action, explosions and pretty clothes and cars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *