Leiligheten, usminket

Jeg har lenge hatt lyst til å vise fram leiligheten, men jeg gidder ikke å style den og så endrer den seg stadig. Ikke for det, at den stadig endrer seg betyr jo bare at man kan vise den fram mange ganger… Som dere vet har vi kjøpt mer kunst, og i den anledning har vi også flyttet rundt på den vi har, for å få alt til å passe sammen. som en liten hjemmekontorpause denne uka gikk jeg en runde og tok bilder av leiligheten, akkurat nå. Etter at vi har hengt opp alle bildene, men uten av vi har justert noe, leiligheten er ren, men klesvasken ubrettet og den gamle sofaen står fremdeles i stua. Uansett, her en tur rundt leiligheten.

Gjesterommet/TV-stua/kontoret

Dette rommet har alt, sovesofa til gjester, TV med chromecast, PCen, støvsugeren, lintøyskapet

DSC_0115

Dette rommet har fått størst endringer etter siste kunstkjøp, skrapekartet fra Sara er nå over TVen og printerplakaten fra Oatmeal har kommet inn fra gangen.

DSC_0117

I tillegg har det nye bladet fra Bekkestua havnet i hjørnet ved pulten og PC-skjermen er endelig oppe på veggen. Det gjorde den bittelille pulten litt større, veld deilig.

DSC_0118

Miró-plakaten fra Wien har kommet inn i den blå varmen, makrellen fra IKEA bor i hylla og klesvasken ligger der og venter på noen. Vi har endelig fått solgt det gamle trekket til sovesofaen også, godt å få ting ut av huset.

Kjøkkenet

DSC_0119

Bildet fra bryllupet har byttet vegg og fått plassen til printerplakaten. Det skal litt lenger ned, men knaggen satt veldig godt fast i veggen og trenger litt mer alvorlig innsats.

DSC_0130

Kjøkkenet har ikke endret seg så mye siden vi flyttet inn, annet enn at kjøleskapsmagnetsamlingen vokste betraktelig i sommer da vi var på interrail. En magnet fra hvert land og gaver fra Eriks familie når de er ute og reiser 🙂

Soverommet

DSC_0133

Ingenting er nytt siden vernissasjen på soverommet, nye gardiner er for langt ned på lista til at det har blitt fikset ennå. Men vi er veldig fornøyde med seilbåten 🙂 Nei, forresten, da vi ryddet i Ivar (hylla på kontoret) fant Erik en gammel klokkeradio fra sent 80-tall (tror jeg), så den står nå på nattbordet. Retro?

DSC_0134

Soverommet er egentlig bare et rom med veldig mange klesskap i, men rett før jeg ble syk ryddet jeg ut av en hylle og puttet inn all kiosklitteraturen min. Er godt å ha når man er syk og vil ha lettbent underholdning 🙂 Veldig fornøyd med å ha den nære.

Gangen

DSC_0120

Gangen har også fått nye kunst, Erik har flyttet på gangen og fått selskap av “Bølgen”, et av de nye innkjøpene. Fin og klattete og kunstete er den, og matcher veldig fint med den rosa veggen.

DSC_0121

Her, under bildet, der puffen står med alle veskene mine i, tenkte vi å ha en kommode eller noe sånt. Vi snakket masse om det i vinter, men så ble det aldri noe av. Vi får se hvordan det blir.

Stua

DSC_0123

Til slutt er vi ved det beste rommet; stua. Her ser dere de to andre bildene, den stygge gnomen på gul bakgrunn og gresset på blå bakgrunn. Mye primærfarger nå, med grønn sofa og rød vegg. Aller helst skulle vi hatt to grønne sofaer, men de koster mye penger, så vi får vente litt.

DSC_0124

Det er litt trangt i stua nå, med den ekstra sofaen, men jeg håper vi får solgt den snart. Bringebærputene gjør seg veldig godt i den nye sofaen, men vi må kjøpe noen flere nå, det er litt glissent. Det er bare ikke så morsomt å kjøpe puter…

DSC_0126

Her ser dere resten av stua, utsittet lenestol med pledd over, en ekstra sofa, noen bokhyller og alle CDene våre. Vi har tenkt til å kjøpe ny hylle og sette den i kroken der vi har musikkanlegget (under), så vi får bøker og CDer “ut av rommet”.

DSC_0129

Da tror jeg det blir finere og luftigere i stua. Så får vi se om vi beholder lenestolkrok ved vinduet eller ikke. Den siden av stua har fått aller minst oppmerksomhet hittil. Men først får vi se hvordan stua klarer seg gjennom jula og alle selskapelighetene.

Hva synes dere om leiligheten? Jeg liker den veldig godt 🙂

English: I just wanted to give you a small tour of my apartment. I haven’t styled it or anything, this is what it lokks like on a normal Wednesday. We have put up the new art (almost) and are enjoying our new sofa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *