En oppdatering i sminkeavdelingen

Jeg sminker meg lite og sjelden. Ingenting til hverdags, sjelden til småpent og litt til ordentlig pent. Jeg synes egentlig ansiktet mitt er fint som det er. Jeg har ikke så mye kviser, både øyebryn og øyevipper synes uten hjelp og så lenge det er kaldt ute er leppene mine røde fordi de er så såre og tørre…

Men når jeg sminker meg pleier jeg å ha primer på øyelokkene og concealer under øynene (har selvlysende, lilla ringer, som oftest). Så litt maskara, gjerne eyeliner og litt glittrende øyeskygge, muligens en mørkere en i bretten/ytterst. Så leppestift og så er jeg ferdig. Men plutselig i høst hadde jeg brukt opp concealeren min (den var bare tre år gammel…) og jeg bestemte at jeg skulle kjøpe en ordentlig primer og ikke bare bruke en gammel foundation. Dessuten har den flytende eyelineren min sunget på siste verset, så det var på tide å få orden på ting før sminkeuka, bedre kjent som jula, satte igang.

2015-12-22 09.35.50

Det jeg endte opp med var en primer fra Christian Dior og concealer og eyeliner fra Yves Saint Laurent. Morsomt at den fremdeles heter YSL når hovedvaremerket ble endret i fjor. Jeg har de to hudfargede i 02, dvs nesten så hvit som det går. Jeg vet ikke hvor mørke de mørkeste tonene er, men jeg tror de har farger til flere. Eyelineren har mye smalere tupp enn min gamle, så den gleder jeg meg til å bruke (den gamle fikk fornyet liv med en gang jeg kjøpte en ny, så jeg har ikke kastet den ennå).

Jeg liker concealeren fordi den har stor knapp og det kommer raskt og jeg tror ikke den kommer til å størkne selv om jeg bruker den sjelden. Primeren er i en glasskrukke og kommer til å vare evig, hurra.

Så, det var nok sminkesnakk.

Nei, forresten, min Mac Relentlessly Red har splittet i to, så den må jeg klage på, og snart har jeg faktisk brukt opp Mac Ruby Woo, blir første gang i mitt liv at jeg har brukt opp en hel leppestift. Guri, så damete.

Der, ferdig.

English: I have bought more make-up. I almost never wear any make-up so this happens very rarely. This time I have bought a concealer, a primer and an eye-liner with a mutch smaller brush than I have had before. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *