Oppskrifter

Jeg blogger så mye om mat jeg har samlet alle mine oppskrifter under samme tag her på bloggen.

DSC_0374

Jeg har blogget her siden januar 2011, 5 år nå. Hurra! Før det blogget jeg på Høyt og lavt i nesten et år, men byttet da blogspot ikke hadde plass til flere av bildene mine (gratis). En av tingene jeg har blogget om konsekvent er mat. Mat, mat, mat. Mat jeg spiser, restauranter jeg har vært på og vil på, mat jeg har spist hjemme hos folk og mat jeg har laget selv. Alt om mat finner du under kategorien Food her på bloggen, men er du interessert i oppskrifter, så kan du nå velge tagen Oppskrifter og finne alle 40 (hittil) oppskrifter jeg har lagt ut.

Det er mye middag, falafel kommer to ganger og det varierer om jeg har skrevet på norsk eller engelsk, men der er de 🙂 Her er syv oppskrifter jeg synes du bør prøve:

Laksepatéen lagde jeg til vernissasjen vår i høst og ost- og chillikjeksene til kos en kveld selv om begge blogginnleggene er gamle. Torsk innbakt i butterdeig, gjerne med litt blåmuggost i, spiser vi til middag stadig vekk, mens pitabrød har jeg ikke spist på lenge. Kanskje det bør tilbake på middagsmenyen.

Kos deg med matlaging i 2016!

English: In januar I have blogged here for 5 years and my most consistent blogging is on food. Food I have eaten, places I want to eat and food I have made. I have now made a tag called oppskrifter so you can find all of my recipes and how-to’s. Here are seven I recommend: Indian lentil casserole, spaghetti with mussles, cod in butter dough, falafel, salmon paté, cheese snitzel in pita bread and cheese and chilli shapes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *