Michael Kors hadde svaret

Jeg er stadig på utkikk etter lave gallasko. Det vil si sko med liten hel som er pene nok selv til gallanledninger. Det er ikke alltid man gidder høye hæler, eller at det passer, og da er det godt å ha noen lave som ikke brukes som hverdagssko om sommeren. Jeg har allerede et par nydelige røde, kjøpt tidlig i studietida og et par svarte loafers med gullbånd kjøpt i fjor. Men loafersene er ikke superpene og de røde passer jo ikke til alt. Men da vi var på Hamar og besøkte morfar fant jeg er par som var perfekte! Jeg brukte dem første gang på julebordet med TSSGerne.

DSC_0383

Antrekket bestod av foldeskjørt fra H&M, silketopp fra Weekday, min trofaste svarte, asymertriske jakke fra Stine Goya og nye sko fra Michael Kors.

DSC_0384

Øredobbene er sikkert snart 15 år gamle og også fra H&M tror jeg, klokka er i brunt og gull(farge) fra Tissot, på leppene har jeg Mac Relentlessly red.

DSC_0385

Liker at jeg har endt opp med noen juveltoner i skapet, passer på fint inne i mørket.

DSC_0387

Og så: noen nærbilder av skoene!

DSC_0389

De er lakksko og har en liten, flat hæl med gullkanter. De har rund tupp og lav skjæring over tærne, men ellers er det ikke mye å si.

DSC_0391

Jo, det er en gullsirkel på med monogrammet til Michael Kors på.

DSC_0392

Jeg er veldig fornøyd! De kostet ca 1400 kr, som jeg synes er en grei pris for pensko i ekte skinn. De er litt stive fordi de er lakksko, men det var ikke ubehagelig å ha på.

English: I have finally found some very pretty, gala worthy, flat shoes! I wore them for the first time to the Christmas party. Here you see mye whole outfit and a close-up of the shoes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *