En mann ved navn Ove

ove

Det har vært mye mat i det siste, som dere skjønner, men jeg har også vært på kino! I forrige uke så jeg En mann ved navn Ove, en svensk film basert på en bok ved samme navn. Jeg har ikke lest boka, men det hadde svigermor Nina og hun anbefalte filmen veldig.

Det er en utrolig morsom film. Enkelt og greit. Den er elegant, underfundig, utrolig morsom og har høy gjenkjennelsesfaktor for oss som bor i borettslag. Den handler om kjærlighet, vennskap og livet. Både Erik og jeg har nok litt Ove i oss og det gjorde nok filmen enda morsommere. Gå og se den!

English: I saw the Swedish movie En mann ved navn Ove last week and it was very funny. You should see it if you understand Swedish 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *