Juleantrekkene – a review

Vekta mi går stadig litt oppover, så i år prøvde jeg meg gjennom alle de pene kjolene mine for å se hva som passet, og for å slippe å hver dag prøve kjoler som ikke passet og derfor bli litt trist hver dag. Etter prøvingen var det 6 kjoler som passet, 2 stykker som til nød kunne gå og en liten haug som var klart for små. I tillegg tok jeg ut de to jeg hadde på julaften og første dag i fjor, så jeg ikke skulle se lik ut på bilder 😉

Men altså, her kommer årets juleantrekk:

DSC_0175

På julaften hadde jeg et av mine bruktbutikkfunn, en rød, kort ullkjole. Jeg hadde gullsmykker til og enkle sorte sko. Den er kort og tettsittende, men ellers tekkelig, så jeg syntes det passet godt.

DSC_0351

På første juledag hadde jeg en sort kjole med rysjer i utrigningen og en oransj jakke som jeg også har kjøpt brukt. Kjolen kjøpte jeg i 8. klasse, som snart er 15 år siden. Denne dagen ble det sølv og perler til. Champagne er det beste tilbehøret, egentlig.

DSC_0476

Andre juledag hadde jeg ny kjole fra H&M, kjøpt til Kristian og Siljes bryllup i august. Den har en enkelt, litt løs passform som passer bra når man skal hjelpe til og passe barn. Perlene er framme igjen og lange øredobber, min favoritt.

DSC_0585

Julewok begynte det å bli få kjoler igjen, men denne blå, asymmetriske er egentlig veldig deilig. Jeg har arvet den av Eriks mor og den er perfekt når det blir varmt og man ikke vil at det skal stramme noe sted. Denne dagen gikk det i blått og sølv på smykkefronten.

DSC_0016

På nyttårsaften bestemte jeg meg i siste liten for at jeg ville gå i galla, i stedet for kort kjole med mye utrigning, så det ble det. Min nå etter hvert godt brukte, brukte gallakjole fra UFF, i sort fløyel med gullsplitt . Jeg hadde lilla semskede sko og kjede med rosa detaljer til. Det kjedet må jeg ha kjøpt på ungdomsskolen og bare brukt en håndfull ganger, men nå var det tilbake.

Ja, det var mine juleantrekk! Jeg har brukt de nye, lave penskoene fra Michael Kors flere ganger og har allerede laget merkbart hull i den nye primeren. Men nå er heldigvis sminkedagene over og hverdagslivet tilbake.

English: this is what I wore to this year’s Christmas parties. Red wool dress, black dress with bright orange jacket, simple dress with butterflies, blue asymmetrical flowy dress and my gala dress in black.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *