En helg

image

På fredag dro Erik til Kina og jeg ble alene hjemme igjen. Jeg var fremdeles ikke helt frisk, men møtte Ruben og Åse på Tøyen for å teste et nytt cocktailsted og prate. Det var fult, det var hyggelig og da det ble veldig høylydt dro vi hjem til dem. Det ble ikke sent, men det var hyggelig å se venner og komme seg ut.

image

På lørdag kom pappa innom og vi fylte ut skjemaer for å få veteranforsikring for Dolly. Tenk på det, at hun er veteran nå. Jeg var flink og handlet, spiste salmalaks og avokado til middag og så på Downton Abbey på Netflix. På kvelden bakte jeg den beste kaka, bringebær- og limekaka fra Elsa Billgren.

image

Søndag kom Ola på besøk og vi spiste nydelig frokost i solskinnet mens vi snakket om livet. Morten inviterte på brettspill og jeg brukte resten av dagen på Munchkin og Guards! Guards! Vi spiste chilligryte til middag og jeg blir stadig fascinert av hvor effektfull koriander er.

Det er ekstra ensomt å være hjemme alene når man er syk og litt trist, men jeg har laget mange fine planer for uka og om en uke har jeg bursdag og Erik er tilbake 🙂

English: It has been a nice, but still a bit lonely, as Erik is away. I have been out for cocktails, done work on my car, had breakfast with Ola and spent a whole Sunday playing boardgames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *