Mine første ordentlige neglelakker

Jeg er ikke veldig pyntete, egentlig. Jeg liker sko, kjoler og leppestift, men ikke å fikse håret eller neglene. Neglelakk er bare noe jeg har fått av Sara, Pia eller folk som gir meg manikyr i utlandet.

I utdrikningslaget mitt fikk jeg gaver og så skulle jeg gjette hvem de var fra og fra Sara fikk jeg knæsj rosa neglelakk. Det var min første! Jeg har kjøpt en klar med glitter i etter det og så ønsket jeg meg en solgul en, akkurat sånn som Sara har, til jul. Nina og Ida gjorde sitt beste, men fant ikke den helt riktige nyansen, så på fredag (før tannlegetimen min) gikk jeg en runde på Byporten for å kikke. Og der, i salgskurven, fant jeg den! Jeg prøvde flere farger (både den burgunder og den oransj/røde er jo nydelige) og endte opp med den gule og den mintgrønne. Jeg er veldig fornøyd, men en ting er sikkert: å finne farger som ikke er kule er vanskelig, men billig.

2016-01-29 21.25.28

Nå må jeg bare ønske meg neglelakkfjerner og top coat…

English: I am not a nail polish person, but on Friday I bought nail polish for the first time. One perfect light yellow and one mint green.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *