Pasta med sopp og squash

Her er en enkel middag du kan prøve; pasta med sopp og squash.

image

Det er en veldig enkel middag. Alt du trenger er pasta, jeg brukte fylt pasta fordi det er superdigg, tar 2-3 minutter å koke og gjør at man slipper å steke kjøtt eller fisk, fordi de allerede har fyll. Og så trenger du grønnsaker. Jeg foreslår pasta med sopp og squash fordi jeg nesten alltid har det i skapet og er veldig glad i den kombinasjonen.

Oppskriften er som følger:

  1. Hakk løk, hvitløk, vårløk, squash og sopp.
  2. Stek på middels varme.
  3. Bruk masse pepper.
  4. Kok fylt pasta etter instruksjonen på pakka.
  5. Nyt!

Det tar ikke lang tid å skjære opp grønnsakene eller å steke dem, så det passer ypperlig som rask middag eller når du ikke orker å gjøre for mye ut av middagen. Om du vil ha litt mer “sausete” følelse på det anbefaler jeg å røre inn en stor spiseskje rømme på tallerknen din og å eventuelt også blande inn litt chillisaus eller rive parmesan over. Parmesan gjør alt bedre.

image

English: This is a nice, quick recipe for you. Chop onion, garlic, spring onion, squash and mushroom. Fry and use a lot of pepper. Boil pasta. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *