Adams matkasse: lett og sunn

Vi har prøvd Adams matkasse før og likte det godt, men syntes det var for dyrt. Kanskje fordi vi er så flinke til å kjøpe billige matvarer, på grønnsaksbutikkene på Grønland for eksempel. Eller å handle på Kiwi og Rema, ikke Meny og Mega. Men mest er det fordi vi bare handler det vi spiser og spiser opp det vi har handlet. Men selv vi synes det er enklere å lage middag når man ikke må bestemme hva man skal spise og får både oppskrift og porsjonspakkede ingredienser. Og nå i vinter hadde Adams matkasse tilbud, så da bet vi på og i mars hadde vi endelig en hel uke med tid til å spise middag hjemme, så da ble det en uke med “lett og sunn” mat.

På menyen stod skrei med eplesaus, vegetarlasagne med cottage cheese og speltlomper (så ikke faktisk pasta i), ovnsbakt laks med tomat og lime, chilli con carne og kyllingwok med rødkål og teriyakisaus.

image

Oppskriftene er enkle å følge. Jeg liker at vi fikk hele bokser og poser med mat (ikke spesialpakket) og de store pakkene skulle vi bruke i flere retter. Maten var god, ikke alltid noe jeg ikke har laget før, men vegetarlasagnen var så bra at den skal vi lage til middag i morgen også. Dødsgod, faktisk.

Sånne matkasser er fremdeles dyre, noe man kan ta seg råd til om man hater å finne på hva man skal spise til middag, om man er dårlig på å handle inne akkurat det man trenger eller om man faktisk ikke spiser middag hjemme så mye, evt vil ha bare litt variasjon i matveien.

Og jeg skal pose oppskriften deres på lasagnen så bra!

English: we ordered a food box and it was nice, but is still too expencive to do every day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *