Jeg har ikke kjøpt pumps på flere år og jeg vet ikke hvorfor

IMG_4517

Jeg har alltid vært opptatt av sko. Mitt første kjøp informert av min egen stil var nok joggeskoene mine i 7. klasse, mens det første paret med “voksensko” var et par røde pumps, de var spisse, hadde åpen tå, stiletthæl og var skikkelig høye. De er fremdeles et kjært par i skosamlingen min. Selv om jeg strengt tatt ikke har brukt dem på noen år…

IMG_5779
I det siste har jeg bare kjøpt flate sko. Har kjøpt støvletter med hæl, men ikke pensko. Siste høyhælte pensko var nok de neonfargede stroppesandalene jeg kjøpte våren 2013. Men hvorfor har jeg ikke kjøpt noe? Jeg ser rett og slett ingen jeg synes er fine nok eller som får meg til å smile. Jeg går sjelden i pumps også. Det er nok en stor del av det.

Kanskje er jeg bare ikke enig med moten for tiden. Men så føles det som det er veldig vanlig å gå med flate sko på fest og når man går på byen, så jeg er kanskje ikke så ute av synk.

Et annet aspekt er kanskje at jeg har alle skoene jeg trenger. Jeg har kjøpt høyhælte sko i over ti år og hele tiden sagt at det kom til å være et tak, et utvalg sko som ville være nok. Kanskje jeg bare har nådd det nå?

Før har jeg også tenkt på, når jeg pynter meg, hvilke sko jeg ønsket at jeg hadde til den anledningen, men det har jeg ikke gjort for høye hæler på lenge. Jeg har det perfekte paret med høyhælte støvletter og har endelig funnet et par lave gallasko. Jeg trenger et nytt par med lave, enkle, ikke for varme støvletter, men ikke noe mer. Jeg blir ikke fristet lenger. Hva slags sko kjøper du for tiden?

IMG_7624

English: I have completely stopped buying high heels and I’m not sure why.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *