En veldig stripete dag

I forrige uke hadde jeg litt dilla på mine stripete bukser og en dag falt det seg slik at jeg tok et par sokker med striper ut av skuffen og da tenkte jeg at “vet du hva, hvorfor ikke gå fullstendig stripete i dag?” Jeg hadde egentlig hjemmekontor den dagen, men fikk vist meg fram på korøvelsen senere på dagen. Det er alltid morsommere å ha på seg fine klær når andre også kan se dem.

image

Ikke at jeg har utrolig mange stripete klær, men jeg har noen. Her ser dere altså meg i alle mine striper. Sokker, mest sannsynlig fra H&M. Bukser fra Monki, kjøpt våren 2013. Genseren er fra & Other stories, kjøpt i Berlin i januar i fjor.

Blir dere også glade av å ha på morsomme klær? Jeg blir glad av morsomme klær. Det gjorde liksom dagen litt bedre. På en måte er jeg ikke så fargerik som jeg foretrekker, men så er det ingenting som mønster for å gjøre en dag mer livlig. Kanskje jeg burde skaffe meg noen blomstrete bukser også, så jeg kan gjøre det samme med blomster.

English: last week I ended up picking striped socks after picking striped pants. So I decided to go all stripes that day. So here you have me, pants from Monki bought three years ago, sweater from & Other stories bought in Berlin last winter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *